2

Certificering

HomeCertificering
Certificering2020-06-08T11:49:35+00:00

KvINL erkenning

KvINL beheert erkenningsregelingen en certificatieregelingen die u als consument zekerheid geven over de kwaliteit van een door u aangeschafte installatie of afgegeven advies.  Dit geldt bijvoorbeeld voor verschillende technische installaties waarmee uw huis van warmte, licht en water wordt voorzien, en voor energieadviezen en/of legionelladviezen.
Naar website

Sterkin erkenning

De erkende Sterkin Installateur voldoet aan de normen en eisen van een erkenningsregeling. De belangrijkste eisen hebben betrekking op kennis, meetapparatuur en gereedschappen. Er zijn opleidingseisen vastgesteld én normen voor het gereedschap waarover de installateur moet beschikken. Regelmatig wordt getoetst of de installaties van de erkende Sterkin Installateur voldoen aan de eisen. Goede redenen dus om voor de erkende Sterkin Installateur te kiezen.
Naar website

​Uneto VNI lid

Consumenten vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met ons milieu. Ze willen een gezonde toekomst voor hun kinderen, maar ook een betaalbare energierekening. Professionele afnemers omarmen maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bovendien ontdekken ze dat energiebesparende maatregelen geld opleveren. Energiebesparing en duurzaamheid is voor UNETO-VNI dan ook een belangrijk thema. Onze leden weten hoe energie zo efficiënt mogelijk ingezet kan worden en waar de kansen liggen als het gaat om de inzet van duurzame energie.
Naar website

Direct contact?

Ambachtstraat 30
7102 DW Winterswijk

0543 565 239
info@grevers-installatie.nl