2

Over ons

HomeOver ons
Over ons2021-09-22T07:43:03+00:00

Van schoolbank naar werkbank

Twee jonge ondernemers die als vrienden samen de basisschool hebben doorlopen, bouwen met een frisse blik en een fantastisch team aan het ruim 40 jaar oude familiebedrijf.

Lars Leppink (links) en Mike Grevers (rechts) hebben hun passie voor kwaliteit en technisch inzicht samen ontwikkeld bij het bouwen van hutten in de buitengebieden van Winterswijk. Voeg daar een sterke ondernemersgeest en een dienstverlenende karakter aan toe en de fundering voor het succes van Grevers Installatie is gelegd.

Een ijzersterk team als raamwerk

Met alleen een stevig fundament is enkel en alleen de basis gelegd. Mike en Lars erkennen dat de kernwaarden van kwaliteit en dienstverlening breed gedragen moeten worden. Met een geweldig team worden deze kernwaarden elke dag uitgedragen bij de klant. Voor degene die ooit in de kantine van Grevers Installatie is geweest zal weten dat er aan alles gedacht is om voor een goede teamspirit te zorgen en dat iedereen met plezier begint aan zijn of haar dag.

U maakt het af 

Met een stabiel fundament en een ijzersterk raamwerk zijn we nog steeds niet klaar. Zonder u als klant mist het de zingeving, want daar doen we het uiteindelijk voor. De tevreden klant.

Nieuwsgierig wat wij voor uw technische installatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Neem hier contact met ons op

InstallQ

InstallQ verleent erkenningen aan vakbekwame installateurs en bedrijven. We schrijven certificeringsregelingen en informeren daarover. Daarnaast accrediteert InstallQ opleidingen en examens in installatietechniek.
Naar website

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.
Naar website

Direct contact?

Ambachtstraat 30
7102 DW Winterswijk

0543 565 239
info@grevers-installatie.nl