2

werken bij

Homewerken bij
werken bij2021-10-13T09:28:48+00:00

Interview allround monteur Wouter

Naam: Wouter Blomesath
Functie: Allround monteur.
Leeftijd: 48 jaar
Werkzaam: 4,5 jaar

Wat vind je nou het leukste aan je werk? Als allround monteur is elke dag anders, omdat je alles moet doen. Van ketel tot dakgoot en van riolering tot airco, dat maakt mijn werk heel erg afwisselend.

Hoe draagt Grevers Installatie als werkgever bij aan jouw werkplezier? We werken in een jong en fijn team. We zijn een platte organisatie, waarbij je iedereen kan bellen als je hulp nodig hebt. Er is dan altijd iemand die beschikbaar is om te helpen. Je moet dan denken aan het overnemen van een storingsdienst of om een zware ketel naar boven te tillen. Iedereen staat voor elkaar klaar.

Wat is het gekste/leukste wat je op je werk hebt meegemaakt? Ik zou eigenlijk geen keuze kunnen maken. Dat zou dan met name de dingen zijn die buiten het werk om georganiseerd zijn. Dat we met het hele team naar een beurs gaan, maar zeker ook de personeelsfeestjes, die zijn altijd wel weer bijzonder. Er wordt buiten het werk ook wel leuke dingen georganiseerd.

interview leerling monteur

Naam: Nathan Swijtink
Functie: Leerling monteur / werkvoorbereider
Leeftijd: 23 jaar
Werkzaam: 1,5 jaar

Wat vind je het leukste aan je werk? De afwisseling vind ik heel erg fijn. Ik doe voornamelijk elektra, maar doordat ik anderen mag ondersteunen leer ik veel nieuwe dingen bij en is het werk ook heel erg afwisselend.

Hoe is Grevers Installatie als leerbedrijf? De studie moet ik voornamelijk zelf doen, maar ik krijg de kansen om in de praktijk nieuwe dingen te leren. Ze geven mij het vertrouwen om klussen onder toezicht zelfstandig uit te voeren. Het is ook heel fijn dat je er nooit alleen voorstaat. Je doet het echt met z’n allen. Als een klus wat uitloopt is er altijd iemand die nog even komt helpen.

Direct contact?

Ambachtstraat 30
7102 DW Winterswijk

0543 565 239
info@grevers-installatie.nl